Ривиера 2 - ресторант в Пловдив, Център. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Riviera 2.
Книга за гости | коментирай Ривиера 2
Ривиера 2
от  на Елена
Просто нямам думи. Вчера 11.03 обядвах там с клиенти и съпругът ми. Имахме служебен повод и искахме да се почерпим. Уви !!! В моя обяд имаше сготвена ХЛЕБАРКА !!! Толкова останах отвратена, изумена и дори не успях да реагирам адекватно - извиках сервитьорката, която най-невъзмутимо ми отнесе чинията, а управителката от своя страна видя всичко. Най-безцеремонно ми предложи нова порция от същото и дори не се извини !!! След като приключихме с обяда - естествено аз приключих много преди това с моя - дори не ми маркираха и отбив - все пак те не само, че не се извиниха, но и по никакъв начин ни показаха, че са виновни. Сега като гледам едно предаване по телевизията, за уж оборотни и привлекателни ресторанти какви кухни имат и се замислям каква ли е кухнята и на тази оборотна "Ривиера"?. Изключително съм разочарована и повече няма да стъпна там !!! Просто нямам думи. Вчера 11.03 обядвах там с клиенти и съпругът ми. Имахме служебен повод и искахме да се почерпим. Уви !!! В моя обяд имаше сготвена ХЛЕБАРКА !!! Толкова останах отвратена, изумена и дори не успях да реагирам адекватно - извиках сервитьорката, която най-невъзмутимо ми отнесе чинията, а управителката от своя страна видя всичко. Най-безцеремонно ми предложи нова порция от същото и дори не се извини !!! След като приключихме с обяда - естествено аз приключих много преди това с моя - дори не ми маркираха и отбив - все пак те не само, че не се извиниха, но и по никакъв начин ни показаха, че са виновни. Сега като гледам едно предаване по телевизията, за уж оборотни и привлекателни ресторанти какви кухни имат и се замислям каква ли е кухнята и на тази оборотна "Ривиера"?. Изключително съм разочарована и повече няма да стъпна там !!!
Ривиера 2
от  на Алекс
Най-вкусното ризото с пиле, което съм яла! Харесвам това заведение! Най-вкусното ризото с пиле, което съм яла! Харесвам това заведение!
Ривиера 2
от  на Bai ivan
Огромно разочарование от новогодишната вечер изпитах аз и моята компания. Бяхме 17 човека и няколко пъти ходихме да уточняваме как ще са разположени масите. Управителя излишно ме покани да видя какво място ще имаме, каза че иска да се чустваме комфортно в празничната вечер, че в средата няма да има маси, за да има място за танцуване. Да ама не! Масите бяха с една по-малко, което наложи всички да се гъчкаме, да се прегръщаме и сядаме един в друг. В средата имаше маси и беше оставена пътека за минаване, която се явяваше дансинг за цялото заведение, сервитьорката цяла вечер се репчеше и подаваше чиниите в ръце и ние да се оправяме, аз лично си бях направил предястие, салата и основно в една чиния. Диско водещия не знаеше за какво е там /него ще пропусна да го коментирам защото ще трябва да пиша втори коментар/. Лишиха един човек от томболата, от която не загуби нищо в интерес на истината. На кратко е това, резултата е че ни отказаха повече да празнуваме в заведение. Огромно разочарование от новогодишната вечер изпитах аз и моята компания. Бяхме 17 човека и няколко пъти ходихме да уточняваме как ще са разположени масите. Управителя излишно ме покани да видя какво място ще имаме, каза че иска да се чустваме комфортно в празничната вечер, че в средата няма да има маси, за да има място за танцуване. Да ама не! Масите бяха с една по-малко, което наложи всички да се гъчкаме, да се прегръщаме и сядаме един в друг. В средата имаше маси и беше оставена пътека за минаване, която се явяваше дансинг за цялото заведение, сервитьорката цяла вечер се репчеше и подаваше чиниите в ръце и ние да се оправяме, аз лично си бях направил предястие, салата и основно в една чиния. Диско водещия не знаеше за какво е там /него ще пропусна да го коментирам защото ще трябва да пиша втори коментар/. Лишиха един човек от томболата, от която не загуби нищо в интерес на истината. На кратко е това, резултата е че ни отказаха повече да празнуваме в заведение.
Ривиера 2
от  на Kolew
Две поредни съботи си прекарахме чудесно в градината на Ривиера, умерени цени, детски кът за малките, прекрасно отношение на сервитьорите! Днес събирам родата за нова среща там! Две поредни съботи си прекарахме чудесно в градината на Ривиера, умерени цени, детски кът за малките, прекрасно отношение на сервитьорите! Днес събирам родата за нова среща там!
Ривиера 2
от  на Ивайло
Защо пишете глупости, помиярско място Защо пишете глупости, помиярско място
Ривиера 2
от  на Ивайло
Защо пишете глупости, помиярско място Защо пишете глупости, помиярско място
Ривиера 2
от  на Георги
Страхотен ресторант. Невероятно качество на храната, на нормални цени. Страхотен избор. За клиентите по-долу или са платени клакьори на чалгарските ресторанти или просто се опитват да развалят реномето на този толкова хубав ресторант. Типично по български. Страхотен ресторант. Невероятно качество на храната, на нормални цени. Страхотен избор. За клиентите по-долу или са платени клакьори на чалгарските ресторанти или просто се опитват да развалят реномето на този толкова хубав ресторант. Типично по български.
Ривиера 2
от  на Plamen U.
ДА ВИ КАЖА В ТАЗИ РИВИЕРА МНОГО СЕ ИЗЛАГАТ!ВЕЧЕ ХОДИМ В ДРУГАТА НА КАМЕНИЦА,КУХНЯТА Е УЖАСНА А И ТЕЗИ НАЦУПЕНИ СЕРВИТЬОРИ! ДА ВИ КАЖА В ТАЗИ РИВИЕРА МНОГО СЕ ИЗЛАГАТ!ВЕЧЕ ХОДИМ В ДРУГАТА НА КАМЕНИЦА,КУХНЯТА Е УЖАСНА А И ТЕЗИ НАЦУПЕНИ СЕРВИТЬОРИ!
Ривиера 2
от  на Nikoleta
На вниманието на Емо и Кольо!!!При вас работи сервитьор на име Жоро,който е уволняван от Ефир 2000, защото е набил своя колежка сервитьорка!Аз лично познавам момичето и зная за случая!Освен това, личната хигиена и външният вид на този екземпляр са под всякаква критика!!! На вниманието на Емо и Кольо!!!При вас работи сервитьор на име Жоро,който е уволняван от Ефир 2000, защото е набил своя колежка сервитьорка!Аз лично познавам момичето и зная за случая!Освен това, личната хигиена и външният вид на този екземпляр са под всякаква критика!!!
Ривиера 2
от  на biv6 rabotnik
upravitelite kradat ot servitiorite.palni izmikiari napla6ili sa SERVITIORITE i nemogat da seoplakvat i kradat bak6i6a na servitiorite al4nite,gladni upravitelkite.tova nesa ypraviteli a al4ni,bezdu6ni,xora,tova nesaxora a palni otrepki........... upravitelite kradat ot servitiorite.palni izmikiari napla6ili sa SERVITIORITE i nemogat da seoplakvat i kradat bak6i6a na servitiorite al4nite,gladni upravitelkite.tova nesa ypraviteli a al4ni,bezdu6ni,xora,tova nesaxora a palni otrepki...........
По стари коментари
В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук