Ривиера 2 - ресторант в Пловдив, Център. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Riviera 2.
Книга за гости | коментирай Ривиера 2
Ривиера 2
от  на Bai ivan
Огромно разочарование от новогодишната вечер изпитах аз и моята компания. Бяхме 17 човека и няколко пъти ходихме да уточняваме как ще са разположени масите. Управителя излишно ме покани да видя какво място ще имаме, каза че иска да се чустваме комфортно в празничната вечер, че в средата няма да има маси, за да има място за танцуване. Да ама не! Масите бяха с една по-малко, което наложи всички да се гъчкаме, да се прегръщаме и сядаме един в друг. В средата имаше маси и беше оставена пътека за минаване, която се явяваше дансинг за цялото заведение, сервитьорката цяла вечер се репчеше и подаваше чиниите в ръце и ние да се оправяме, аз лично си бях направил предястие, салата и основно в една чиния. Диско водещия не знаеше за какво е там /него ще пропусна да го коментирам защото ще трябва да пиша втори коментар/. Лишиха един човек от томболата, от която не загуби нищо в интерес на истината. На кратко е това, резултата е че ни отказаха повече да празнуваме в заведение. Огромно разочарование от новогодишната вечер изпитах аз и моята компания. Бяхме 17 човека и няколко пъти ходихме да уточняваме как ще са разположени масите. Управителя излишно ме покани да видя какво място ще имаме, каза че иска да се чустваме комфортно в празничната вечер, че в средата няма да има маси, за да има място за танцуване. Да ама не! Масите бяха с една по-малко, което наложи всички да се гъчкаме, да се прегръщаме и сядаме един в друг. В средата имаше маси и беше оставена пътека за минаване, която се явяваше дансинг за цялото заведение, сервитьорката цяла вечер се репчеше и подаваше чиниите в ръце и ние да се оправяме, аз лично си бях направил предястие, салата и основно в една чиния. Диско водещия не знаеше за какво е там /него ще пропусна да го коментирам защото ще трябва да пиша втори коментар/. Лишиха един човек от томболата, от която не загуби нищо в интерес на истината. На кратко е това, резултата е че ни отказаха повече да празнуваме в заведение.
Ривиера 2
от  на Kolew
Две поредни съботи си прекарахме чудесно в градината на Ривиера, умерени цени, детски кът за малките, прекрасно отношение на сервитьорите! Днес събирам родата за нова среща там! Две поредни съботи си прекарахме чудесно в градината на Ривиера, умерени цени, детски кът за малките, прекрасно отношение на сервитьорите! Днес събирам родата за нова среща там!
Ривиера 2
от  на Ивайло
Защо пишете глупости, помиярско място Защо пишете глупости, помиярско място
Ривиера 2
от  на Ивайло
Защо пишете глупости, помиярско място Защо пишете глупости, помиярско място
Ривиера 2
от  на Георги
Страхотен ресторант. Невероятно качество на храната, на нормални цени. Страхотен избор. За клиентите по-долу или са платени клакьори на чалгарските ресторанти или просто се опитват да развалят реномето на този толкова хубав ресторант. Типично по български. Страхотен ресторант. Невероятно качество на храната, на нормални цени. Страхотен избор. За клиентите по-долу или са платени клакьори на чалгарските ресторанти или просто се опитват да развалят реномето на този толкова хубав ресторант. Типично по български.
Ривиера 2
от  на Plamen U.
ДА ВИ КАЖА В ТАЗИ РИВИЕРА МНОГО СЕ ИЗЛАГАТ!ВЕЧЕ ХОДИМ В ДРУГАТА НА КАМЕНИЦА,КУХНЯТА Е УЖАСНА А И ТЕЗИ НАЦУПЕНИ СЕРВИТЬОРИ! ДА ВИ КАЖА В ТАЗИ РИВИЕРА МНОГО СЕ ИЗЛАГАТ!ВЕЧЕ ХОДИМ В ДРУГАТА НА КАМЕНИЦА,КУХНЯТА Е УЖАСНА А И ТЕЗИ НАЦУПЕНИ СЕРВИТЬОРИ!
Ривиера 2
от  на Nikoleta
На вниманието на Емо и Кольо!!!При вас работи сервитьор на име Жоро,който е уволняван от Ефир 2000, защото е набил своя колежка сервитьорка!Аз лично познавам момичето и зная за случая!Освен това, личната хигиена и външният вид на този екземпляр са под всякаква критика!!! На вниманието на Емо и Кольо!!!При вас работи сервитьор на име Жоро,който е уволняван от Ефир 2000, защото е набил своя колежка сервитьорка!Аз лично познавам момичето и зная за случая!Освен това, личната хигиена и външният вид на този екземпляр са под всякаква критика!!!
Ривиера 2
от  на biv6 rabotnik
upravitelite kradat ot servitiorite.palni izmikiari napla6ili sa SERVITIORITE i nemogat da seoplakvat i kradat bak6i6a na servitiorite al4nite,gladni upravitelkite.tova nesa ypraviteli a al4ni,bezdu6ni,xora,tova nesaxora a palni otrepki........... upravitelite kradat ot servitiorite.palni izmikiari napla6ili sa SERVITIORITE i nemogat da seoplakvat i kradat bak6i6a na servitiorite al4nite,gladni upravitelkite.tova nesa ypraviteli a al4ni,bezdu6ni,xora,tova nesaxora a palni otrepki...........
Ривиера 2
от  на Моника
Много лоши впечатления. За последните няколко месеца ходихме няколко пъти с мъжа ми и приятели. Няма такова отношение просто. Управителката, една лошо облечена леля, ни навря на някаква маса лепната до други хора. Масата беше мръсна, като дойде сервитьора, само я бръсна набързо с ръка. Предния път като ходихме сервитьора буквално хвърляше чиниите по масата, удари с бутилка по носа един от приятелите ми и дори не се извини, а разбра че го направи. Никой в това заведение не се усмихва. Персоналът е просто отвратителен. Държат се надменно и с явно отвращение към клиентите си, чак почвам да се чувствам неудобно, сякаш им преча нещо. И като капак, не ти връщат цялото ресто, закръглят си го. Предполагам че щото им е ясно, че бакшиш никой няма да им даде. Повече няма да стъпя там и определено на никой няма да го препоръчам, точно обратното. Ако искате да си прекарате добре, не ходете там! Много лоши впечатления. За последните няколко месеца ходихме няколко пъти с мъжа ми и приятели. Няма такова отношение просто. Управителката, една лошо облечена леля, ни навря на някаква маса лепната до други хора. Масата беше мръсна, като дойде сервитьора, само я бръсна набързо с ръка. Предния път като ходихме сервитьора буквално хвърляше чиниите по масата, удари с бутилка по носа един от приятелите ми и дори не се извини, а разбра че го направи. Никой в това заведение не се усмихва. Персоналът е просто отвратителен. Държат се надменно и с явно отвращение към клиентите си, чак почвам да се чувствам неудобно, сякаш им преча нещо. И като капак, не ти връщат цялото ресто, закръглят си го. Предполагам че щото им е ясно, че бакшиш никой няма да им даде. Повече няма да стъпя там и определено на никой няма да го препоръчам, точно обратното. Ако искате да си прекарате добре, не ходете там!
Ривиера 2
от  на Христева
Бях с доста добри впечатления от ресторанта до днес. Посрещнаха ни с подхвърляне на менюта и "Обедното свърши!". При въпрос "Всички ястия ли?" ми се отговаря "Май, ама не съм сигурна...". Чакахме 15 минути за отговор от "възпитаната" и "любезна" госпожа, така и не получихме. Тръгнахме си доста разочаровани от отношението. Бях с доста добри впечатления от ресторанта до днес. Посрещнаха ни с подхвърляне на менюта и "Обедното свърши!". При въпрос "Всички ястия ли?" ми се отговаря "Май, ама не съм сигурна...". Чакахме 15 минути за отговор от "възпитаната" и "любезна" госпожа, така и не получихме. Тръгнахме си доста разочаровани от отношението.
По стари коментари
В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук