Ривиера 2 - ресторант в Пловдив, Център. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Riviera 2.
Книга за гости | коментирай Ривиера 2
Ривиера 2
от  на Plamen U.
ДА ВИ КАЖА В ТАЗИ РИВИЕРА МНОГО СЕ ИЗЛАГАТ!ВЕЧЕ ХОДИМ В ДРУГАТА НА КАМЕНИЦА,КУХНЯТА Е УЖАСНА А И ТЕЗИ НАЦУПЕНИ СЕРВИТЬОРИ! ДА ВИ КАЖА В ТАЗИ РИВИЕРА МНОГО СЕ ИЗЛАГАТ!ВЕЧЕ ХОДИМ В ДРУГАТА НА КАМЕНИЦА,КУХНЯТА Е УЖАСНА А И ТЕЗИ НАЦУПЕНИ СЕРВИТЬОРИ!
Ривиера 2
от  на Nikoleta
На вниманието на Емо и Кольо!!!При вас работи сервитьор на име Жоро,който е уволняван от Ефир 2000, защото е набил своя колежка сервитьорка!Аз лично познавам момичето и зная за случая!Освен това, личната хигиена и външният вид на този екземпляр са под всякаква критика!!! На вниманието на Емо и Кольо!!!При вас работи сервитьор на име Жоро,който е уволняван от Ефир 2000, защото е набил своя колежка сервитьорка!Аз лично познавам момичето и зная за случая!Освен това, личната хигиена и външният вид на този екземпляр са под всякаква критика!!!
Ривиера 2
от  на biv6 rabotnik
upravitelite kradat ot servitiorite.palni izmikiari napla6ili sa SERVITIORITE i nemogat da seoplakvat i kradat bak6i6a na servitiorite al4nite,gladni upravitelkite.tova nesa ypraviteli a al4ni,bezdu6ni,xora,tova nesaxora a palni otrepki........... upravitelite kradat ot servitiorite.palni izmikiari napla6ili sa SERVITIORITE i nemogat da seoplakvat i kradat bak6i6a na servitiorite al4nite,gladni upravitelkite.tova nesa ypraviteli a al4ni,bezdu6ni,xora,tova nesaxora a palni otrepki...........
Ривиера 2
от  на Моника
Много лоши впечатления. За последните няколко месеца ходихме няколко пъти с мъжа ми и приятели. Няма такова отношение просто. Управителката, една лошо облечена леля, ни навря на някаква маса лепната до други хора. Масата беше мръсна, като дойде сервитьора, само я бръсна набързо с ръка. Предния път като ходихме сервитьора буквално хвърляше чиниите по масата, удари с бутилка по носа един от приятелите ми и дори не се извини, а разбра че го направи. Никой в това заведение не се усмихва. Персоналът е просто отвратителен. Държат се надменно и с явно отвращение към клиентите си, чак почвам да се чувствам неудобно, сякаш им преча нещо. И като капак, не ти връщат цялото ресто, закръглят си го. Предполагам че щото им е ясно, че бакшиш никой няма да им даде. Повече няма да стъпя там и определено на никой няма да го препоръчам, точно обратното. Ако искате да си прекарате добре, не ходете там! Много лоши впечатления. За последните няколко месеца ходихме няколко пъти с мъжа ми и приятели. Няма такова отношение просто. Управителката, една лошо облечена леля, ни навря на някаква маса лепната до други хора. Масата беше мръсна, като дойде сервитьора, само я бръсна набързо с ръка. Предния път като ходихме сервитьора буквално хвърляше чиниите по масата, удари с бутилка по носа един от приятелите ми и дори не се извини, а разбра че го направи. Никой в това заведение не се усмихва. Персоналът е просто отвратителен. Държат се надменно и с явно отвращение към клиентите си, чак почвам да се чувствам неудобно, сякаш им преча нещо. И като капак, не ти връщат цялото ресто, закръглят си го. Предполагам че щото им е ясно, че бакшиш никой няма да им даде. Повече няма да стъпя там и определено на никой няма да го препоръчам, точно обратното. Ако искате да си прекарате добре, не ходете там!
Ривиера 2
от  на Христева
Бях с доста добри впечатления от ресторанта до днес. Посрещнаха ни с подхвърляне на менюта и "Обедното свърши!". При въпрос "Всички ястия ли?" ми се отговаря "Май, ама не съм сигурна...". Чакахме 15 минути за отговор от "възпитаната" и "любезна" госпожа, така и не получихме. Тръгнахме си доста разочаровани от отношението. Бях с доста добри впечатления от ресторанта до днес. Посрещнаха ни с подхвърляне на менюта и "Обедното свърши!". При въпрос "Всички ястия ли?" ми се отговаря "Май, ама не съм сигурна...". Чакахме 15 минути за отговор от "възпитаната" и "любезна" госпожа, така и не получихме. Тръгнахме си доста разочаровани от отношението.
Ривиера 2
от  на ТРИОНИКА
Обядваме редовно в ресторанта,вкусна и в достатъчни количества храна,градината е прохладна и разтоварваща(дори и когато вали),заведох гости които останаха очаровани, накрая платихме с карта - несравнимо удобство , с няколко думи : всичко от което се нуждаеш в ежедневните ресторанти. P.S. а сега след 1-ви юни(ограничаване на пушенето в заведенията) , не се сещам за такава градина в центъра на града . Обядваме редовно в ресторанта,вкусна и в достатъчни количества храна,градината е прохладна и разтоварваща(дори и когато вали),заведох гости които останаха очаровани, накрая платихме с карта - несравнимо удобство , с няколко думи : всичко от което се нуждаеш в ежедневните ресторанти. P.S. а сега след 1-ви юни(ограничаване на пушенето в заведенията) , не се сещам за такава градина в центъра на града .
Ривиера 2
от  на rozi
absolutno ne higieni4en restorant otvratitelen personal absolutno ne higieni4en restorant otvratitelen personal
Ривиера 2
от  на Колев
Относно ресторанта, рядко го посещавам но впечатлението ми е лошо.Сервитьорите не поздравяват, обслужването не е лошо,но е лъжа че храната е добра или може би е така за хора,който никога не са консумирали по качествени продукти.Поръчахме две основни и двете бяха залети с несметни количества печен сос за да се скрие качеството и вкуса на месото.Но така е в повечето работещи обекти,евтино количество за сметка на качеството. Относно ресторанта, рядко го посещавам но впечатлението ми е лошо.Сервитьорите не поздравяват, обслужването не е лошо,но е лъжа че храната е добра или може би е така за хора,който никога не са консумирали по качествени продукти.Поръчахме две основни и двете бяха залети с несметни количества печен сос за да се скрие качеството и вкуса на месото.Но така е в повечето работещи обекти,евтино количество за сметка на качеството.
Ривиера 2
от  на Zavedenia.bg Ели
Персонални коментари не са добре дошли ! Персонални коментари не са добре дошли !
По стари коментари
В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .ES

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук