Ривиера - ресторант в Пловдив, Бирена фабрика. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Riviera.
Последна активност на Ривиера : 18 декември 2014
4 звезди от 5
Общо посещения 57535 | Гласове : 299
Верига ресторанти Ривиера на ваше разположение на два адреса в Пловдив. Очаквайте нашето НОВО МЕНЮ !

ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Ривиера
Адрес
Бирена фабрика, ул. Зефир 4
Места
120 вътре
100 вън  
Цени
10 - 20 на човек
Отворено
09:00-01:00  
Телефон
634 049/ 089 8634049  
(032) 634 049
Телефон за резервации
 
Тип на заведението
ресторант ,
Кухня
европейска , риба и рибни , сръбска , българска , скара, барбекю , десерти ,
Музика
тиха ресторантска , поп , евъргрийн ,
Екстри
закачалки , камина , климатик , собствен паркинг , телевизор , онлайн резервации , градина , зарядно телефони , безжичен интернет , обедно меню ,
Подходящо за
частни партита , сватби , срещи с приятели , обилно наяждане , банкети , романтика , семейна среща , тържества , първа среща с гадже , бизнес срещи , гледане на мач , фирмени партита ,
Начин на плащане
дебитна карта , в брой , кредитна карта ,

Книга за гости | коментирай Ривиера
Ривиера
от  на Sonia Orioli
Това е най-страхотния ресторант с най-добрия персонал в града. Кухнята е една от най-добрите за град Пловдив и област Пловдив. Най-редовна клиентка съм повече от 12 години и твърдо заставам зад думите. Сервитьорите са повече от 12 години и са обучени професионално. Виждам негативни коментари, които абсолютно нямат нищо общо с действителността, но за пореден път се убеждавам, че простотията не ходи в гората. А тя вече е в огромни мащаби. Поздравява ви, все така бъдете добри и със здраве си работете, а ние...ние пак ще ви посетим в най-скоро време:) Целувки от мене и цялата ми компания..:):):) Това е най-страхотния ресторант с най-добрия персонал в града. Кухнята е една от най-добрите за град Пловдив и област Пловдив. Най-редовна клиентка съм повече от 12 години и твърдо заставам зад думите. Сервитьорите са повече от 12 години и са обучени професионално. Виждам негативни коментари, които абсолютно нямат нищо общо с действителността, но за пореден път се убеждавам, че простотията не ходи в гората. А тя вече е в огромни мащаби. Поздравява ви, все така бъдете добри и със здраве си работете, а ние...ние пак ще ви посетим в най-скоро време:) Целувки от мене и цялата ми компания..:):):)
Ривиера
от  на Jenya
Ресторант Ривиера винаги е бил любимият ми ресторант, но заради обидата, която ни нанесе дебелият сервитьор повече никога няма да стъпя там!!! Вчера на 08,02,2013 около 21 часа влязохме четири човека в ресторанта. Въпросният сервитьор ни посрещна така все едно сме му дошли на гости неканени! По-кисела физиономия не можеше да направи! Седнахме на една от масите и той дойде с менюто. Ние го помолихме да изчисти трохите от масата, а той каза: "А вие защо сядате преди да съм изчистил. Кво бързате?!" Мъжа ми му каза да внимава с тона, а той:"Аре бе смотаняк!" Едва удържах мъжете! Разбира се, веднага решихме да си тръгнем. Тръгвайки си попитах барманката за управителя - тя каза, че го няма. Попитах за името на сервитьора, за да се оплача по-късно, но тя каза, че не може да ми отговори на въпроса! Изключително грубо отношение!!! Искам само да отбележа, че в ресторанта имаше 6 маси т.е. масата, на която седнахме не беше изчистена, не защото нямаха време /случва се/, а защото бяха заети да се подпират на бара и да си правят мухабет. Ресторант Ривиера винаги е бил любимият ми ресторант, но заради обидата, която ни нанесе дебелият сервитьор повече никога няма да стъпя там!!! Вчера на 08,02,2013 около 21 часа влязохме четири човека в ресторанта. Въпросният сервитьор ни посрещна така все едно сме му дошли на гости неканени! По-кисела физиономия не можеше да направи! Седнахме на една от масите и той дойде с менюто. Ние го помолихме да изчисти трохите от масата, а той каза: "А вие защо сядате преди да съм изчистил. Кво бързате?!" Мъжа ми му каза да внимава с тона, а той:"Аре бе смотаняк!" Едва удържах мъжете! Разбира се, веднага решихме да си тръгнем. Тръгвайки си попитах барманката за управителя - тя каза, че го няма. Попитах за името на сервитьора, за да се оплача по-късно, но тя каза, че не може да ми отговори на въпроса! Изключително грубо отношение!!! Искам само да отбележа, че в ресторанта имаше 6 маси т.е. масата, на която седнахме не беше изчистена, не защото нямаха време /случва се/, а защото бяха заети да се подпират на бара и да си правят мухабет.
Ривиера
от  на ceci
bravo na gotvacha tova za men e nai strahotniq v plovdiv bravo na gotvacha tova za men e nai strahotniq v plovdiv
По стари коментариПриятелски заведения
  Посещения: 66010

Ривиера 2

  Посещения: 3588

China Panda

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук