Атали - ресторант в Пловдив, Кичук Париж. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Atali.
Книга за гости | коментирай Атали
Атали
от  на джери
Здравейте приятели хайде да се разкърщим малко в Атали на 14 февруари, няма куверт но пък ще има музика до зори,хубавата кухня щени засити глада Здравейте приятели хайде да се разкърщим малко в Атали на 14 февруари, няма куверт но пък ще има музика до зори,хубавата кухня щени засити глада
Атали
от  на георги макев
къде мога да разбера колко ще струва куверта за нова година във вашето заведение.ако е удобно изпратете ми моля оферта на този и-мейл . Благодаря предварително. къде мога да разбера колко ще струва куверта за нова година във вашето заведение.ако е удобно изпратете ми моля оферта на този и-мейл . Благодаря предварително.
Атали
от  на Тотю - редовен клиент
Заведението е страхотно! не знам за какво неучтиво обслужване, проблеми с климатизацията и собственичката става дума, но аз лично преди 3-4 години го научих това заведение, и от тогава съм там поне веднъж седмично. Да не говорим и на какви събирания съм присъствал там :) Препоръчвам го на всеки! Заведението е страхотно! не знам за какво неучтиво обслужване, проблеми с климатизацията и собственичката става дума, но аз лично преди 3-4 години го научих това заведение, и от тогава съм там поне веднъж седмично. Да не говорим и на какви събирания съм присъствал там :) Препоръчвам го на всеки!
Атали
от  на Имената не са важни
Абе изтрещялки! Вие друга работа нямате ли си? Само се чудите как да "офлудите" хората. На някои им харесва на други не. За мен лично - там готвят страхотно... НО има и големи минуси. Относно "2009 09:57 КРАСИТО": "аз не съм Красито на собствениците, а друго Краси" е? е? :) дали някой ще ти се върже,а ? :) Абе изтрещялки! Вие друга работа нямате ли си? Само се чудите как да "офлудите" хората. На някои им харесва на други не. За мен лично - там готвят страхотно... НО има и големи минуси. Относно "2009 09:57 КРАСИТО": "аз не съм Красито на собствениците, а друго Краси" е? е? :) дали някой ще ти се върже,а ? :)
Атали
от  на Борис
Като гледам много различни коментари,явно конкуренцията е голяма в кичука, след няколко дена нашата фирма ще се събираме там и ще пиша отново,до сега не сам ходил не сам но ми е интересно .До скоро Като гледам много различни коментари,явно конкуренцията е голяма в кичука, след няколко дена нашата фирма ще се събираме там и ще пиша отново,до сега не сам ходил не сам но ми е интересно .До скоро
Атали
от  на КРАСИТО
тази анонимната, която дори името не си пише явно много си е падала по Ванката щом сега го плюе така.Абе мила, ти наясно ли си как се обслужват клиенти та критикуваш точно пък Ванката. Извинявай, че не е 20-годишен пикльо, който да ти се лигави докато те обслужва ама той ги е надраснал тези неща. А колкото до некролога- щом на Ванката на тази възраст му се показва какво да кажем за родителите ти :) `Айде моля те, сигурно ти киснеш като луда там и най-много на Ванката се надяваш да те обслужва. Заведението си има и градина и като седнеш под асмичката на сефалък си е най-добре представената обстановка все едно си у вас, само че има кой да ти слугува и да ти носи храната и пиенето. Само да уточня на всички злобари, че аз не съм Красито на собствениците, а друго Краси и ако има още някой друг реши да плюе и ругае така то поне да има доблестта да си пише името, ама като се има в предвид, че дори не пишат правилно.... МАММА МИА. тази анонимната, която дори името не си пише явно много си е падала по Ванката щом сега го плюе така.Абе мила, ти наясно ли си как се обслужват клиенти та критикуваш точно пък Ванката. Извинявай, че не е 20-годишен пикльо, който да ти се лигави докато те обслужва ама той ги е надраснал тези неща. А колкото до некролога- щом на Ванката на тази възраст му се показва какво да кажем за родителите ти :) `Айде моля те, сигурно ти киснеш като луда там и най-много на Ванката се надяваш да те обслужва. Заведението си има и градина и като седнеш под асмичката на сефалък си е най-добре представената обстановка все едно си у вас, само че има кой да ти слугува и да ти носи храната и пиенето. Само да уточня на всички злобари, че аз не съм Красито на собствениците, а друго Краси и ако има още някой друг реши да плюе и ругае така то поне да има доблестта да си пише името, ама като се има в предвид, че дори не пишат правилно.... МАММА МИА.
Атали
от  на Боби
Работих там преди 2 години и мога да кажа че поне тогава кухнята беше на ниво. С персонала и управителката се разбирах отлично. Поне докато работих там не се е случвало да има оплаквания за каквото и да било от клиентите. За разположението което има и цените, които са в менюто,си е доста добре. Все пак не е Новотела. Работих там преди 2 години и мога да кажа че поне тогава кухнята беше на ниво. С персонала и управителката се разбирах отлично. Поне докато работих там не се е случвало да има оплаквания за каквото и да било от клиентите. За разположението което има и цените, които са в менюто,си е доста добре. Все пак не е Новотела.
Атали
от  на Darina
Ne pi6ete gluposti.Kato ne vi haresva ne hodete.Mnogo si e dobre.Bila sam ot personala i mi haresvahe.Sega sam klient i pak mi haresva.A 6efkata e mnogo razbran 4ovek stiga da moje6 da i vleze6 pod kojata (: (: (: Ne pi6ete gluposti.Kato ne vi haresva ne hodete.Mnogo si e dobre.Bila sam ot personala i mi haresvahe.Sega sam klient i pak mi haresva.A 6efkata e mnogo razbran 4ovek stiga da moje6 da i vleze6 pod kojata (: (: (:
Атали
от  на anonimna
abe zavedenieto e na nivo.samo ne znam onq oligofrlen-servitjor ivan4o(koito m/u drugoto im e ot nai-starite slujiteli i nekrologa mu se podava ot djoba)kakvo tarsi o6te tam.toz 4ove4ec si nqma hal-haber kak se obslujvat klienti.stra6ni admiracii za bobi i ilianka,oba4e van4o mu e vreme da si hodi,pravi stra6na anti-reklama abe zavedenieto e na nivo.samo ne znam onq oligofrlen-servitjor ivan4o(koito m/u drugoto im e ot nai-starite slujiteli i nekrologa mu se podava ot djoba)kakvo tarsi o6te tam.toz 4ove4ec si nqma hal-haber kak se obslujvat klienti.stra6ni admiracii za bobi i ilianka,oba4e van4o mu e vreme da si hodi,pravi stra6na anti-reklama
Атали
от  на клиент
Това заведение не е по-лошо от другите,защо са толкова подли тези коментари.че има проблеми има,но не повече от тези на други заведения.това е нещо савсем нормално.едно знайте-имат голямо уважение и бармани и сервитъори спрямо клиентите си-било редовни или не толкова.уважавайте ТОВА!!! Това заведение не е по-лошо от другите,защо са толкова подли тези коментари.че има проблеми има,но не повече от тези на други заведения.това е нещо савсем нормално.едно знайте-имат голямо уважение и бармани и сервитъори спрямо клиентите си-било редовни или не толкова.уважавайте ТОВА!!!
По стари коментари
В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук