Атали - ресторант в Пловдив, Кичук Париж. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Atali.
3 звезди от 5
Общо посещения 18627 | Гласове : 271

ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Атали
Адрес
Кичук Париж, ул. Павел Калпакчиев 16
Места
0 вътре
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
08:30-00:00  
Телефон
671 555  
(032) 671 555
Телефон за резервации
Съобщи за грешка/проблем
 
Тип на заведението
  ресторант ,

Книга за гости | коментирай Атали
Атали
от  на джери
Здравейте приятели хайде да се разкърщим малко в Атали на 14 февруари, няма куверт но пък ще има музика до зори,хубавата кухня щени засити глада Здравейте приятели хайде да се разкърщим малко в Атали на 14 февруари, няма куверт но пък ще има музика до зори,хубавата кухня щени засити глада
Атали
от  на георги макев
къде мога да разбера колко ще струва куверта за нова година във вашето заведение.ако е удобно изпратете ми моля оферта на този и-мейл . Благодаря предварително. къде мога да разбера колко ще струва куверта за нова година във вашето заведение.ако е удобно изпратете ми моля оферта на този и-мейл . Благодаря предварително.
Атали
от  на Тотю - редовен клиент
Заведението е страхотно! не знам за какво неучтиво обслужване, проблеми с климатизацията и собственичката става дума, но аз лично преди 3-4 години го научих това заведение, и от тогава съм там поне веднъж седмично. Да не говорим и на какви събирания съм присъствал там :) Препоръчвам го на всеки! Заведението е страхотно! не знам за какво неучтиво обслужване, проблеми с климатизацията и собственичката става дума, но аз лично преди 3-4 години го научих това заведение, и от тогава съм там поне веднъж седмично. Да не говорим и на какви събирания съм присъствал там :) Препоръчвам го на всеки!
По стари коментари

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук