ГЛАДИАТОРИ--ЗАЛА ЗА ДЕТСКИ ПАРТИТА - ресторант в Пловдив, Кичук Париж. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. GLADIATORI.
Заведението е деактивирано!
Книга за гости | коментирай ГЛАДИАТОРИ--ЗАЛА ЗА ДЕТСКИ ПАРТИТА
ГЛАДИАТОРИ--ЗАЛА ЗА ДЕТСКИ ПАРТИТА
от  на ГЛАДИАТОРИ - управител
Днес отваряме третата зала на "Гладиатори",с уникална мини детска дискотека.Залата ще се наема за детски партита по график,като ще се ползва единствено от наелите я.За децата на другите гости,залата ще е достъпна всяка вечер от 20.00 часа,като те ще могат да се забавляват с нашата аниматорка и DJ.Работното време на залата ще е всеки работен ден от 17.00 часа,събота и неделя от 10.00 часа.Залата ще се отваря извънредно при желание за организирани мероприятия.Днес по-късно ще качим и снимки. Днес отваряме третата зала на "Гладиатори",с уникална мини детска дискотека.Залата ще се наема за детски партита по график,като ще се ползва единствено от наелите я.За децата на другите гости,залата ще е достъпна всяка вечер от 20.00 часа,като те ще могат да се забавляват с нашата аниматорка и DJ.Работното време на залата ще е всеки работен ден от 17.00 часа,събота и неделя от 10.00 часа.Залата ще се отваря извънредно при желание за организирани мероприятия.Днес по-късно ще качим и снимки.
ГЛАДИАТОРИ--ЗАЛА ЗА ДЕТСКИ ПАРТИТА
от  на ГЛАДИАТОРИ - управител
Няма значение от бройката на децата,разбира се,че могат да ползват детската зала. Няма значение от бройката на децата,разбира се,че могат да ползват детската зала.
ГЛАДИАТОРИ--ЗАЛА ЗА ДЕТСКИ ПАРТИТА
от  на kirova
zdraveite Tarsq podhodqshto mqsto za otpraznuvane na krashteneto na sina mi Vaprosa e tam 4e decata shte sa 4-5 i kam 25 vazrastni Ima li zna4enie kolko shte sa decata ili vinagi moje da si igraqt v detskata zala nezavisimo 4e sa malko ? zdraveite Tarsq podhodqshto mqsto za otpraznuvane na krashteneto na sina mi Vaprosa e tam 4e decata shte sa 4-5 i kam 25 vazrastni Ima li zna4enie kolko shte sa decata ili vinagi moje da si igraqt v detskata zala nezavisimo 4e sa malko ?
По стари коментари
В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук