Градина Марково - ресторант в Пловдив, с. Марково. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Markovo.
Последна активност на Градина Марково : 06 юни 2014
3 звезди от 5
Общо посещения 67341 | Гласове : 537
Райско кътче в полите на величествената Родопа планина. Само на пет километра от гр. Пловдив, попадате в уютната обстановка на ресторант "Градина-Марково", с прекрасна градина за отмаряне и веселба. Опитайте вскусните гозби на Майстор-готвача, вкусотийките от барбекюто и ще останете изключително доволни. Нашият ресторант е изключително подходящ и предпочитан за провеждане на Сватбени тържества и други групови събирания. Посетете ни и няма да останете разочаровани! Очакваме Ви!...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Градина Марково
Адрес
с. Марково, ул. Захари Стоянов
Места
150 вътре
250 вън  
Цени
10 лв - 20 лв на човек
Отворено
11:00- 01:00  
Телефон
0882 82 02 18  
0882 820 218
Телефон за резервации
 
Книга за гости | коментирай Градина Марково
Градина Марково
от  на Еми
Каква лъжа, уникални - не бъдете смешни Каква лъжа, уникални - не бъдете смешни
Градина Марково
от  на Georgi
Прекарасен ресторант .Прави уникални сватби!!Всичко е отработено и е без проблемно! Прекарасен ресторант .Прави уникални сватби!!Всичко е отработено и е без проблемно!
Градина Марково
от  на Емилия
На 15.09.2013г. Бях на сватба там. Ресторанта не е освежаван скоро, грозно е.Час от персонала заедно с управителя беше приветлив но останалите заедно с кухнята беше трагедия. Кухнята е много зле, цените са като за 5 звезден ресторант. Няма да го посещавам, просто си загубих времето. На 15.09.2013г. Бях на сватба там. Ресторанта не е освежаван скоро, грозно е.Час от персонала заедно с управителя беше приветлив но останалите заедно с кухнята беше трагедия. Кухнята е много зле, цените са като за 5 звезден ресторант. Няма да го посещавам, просто си загубих времето.
По стари коментари

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук