Джия Бийч - ресторант в Пловдив, Смирненски. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Djiq Beach.
Книга за гости | коментирай Джия Бийч
Джия Бийч
от  на Джия Бийч - управител
Здравейте, за съжаление кувертите в ресторанта, също така и свободните стаи в хотела са отдавна изчерпани. Желаем ви весели празници и заповядайте отново при нас! Здравейте, за съжаление кувертите в ресторанта, също така и свободните стаи в хотела са отдавна изчерпани. Желаем ви весели празници и заповядайте отново при нас!
Джия Бийч
от  на Ивайла
Здравейте, имате ли свободни места за Нова година - както в ресторанта, така и в хотела, по-конкретно - шест? Здравейте, имате ли свободни места за Нова година - както в ресторанта, така и в хотела, по-конкретно - шест?
Джия Бийч
от  на Стефан
Вътрешният басейн ви е топъл, удобен за плуване, можеш да редуваш сауна и парна баня, вечер работи до късно, но имам въпрос - дали ще направите карти за 3 месеца Вътрешният басейн ви е топъл, удобен за плуване, можеш да редуваш сауна и парна баня, вечер работи до късно, но имам въпрос - дали ще направите карти за 3 месеца
Джия Бийч
от  на Ивелин
супер яко, топло и готино е в басейна супер яко, топло и готино е в басейна
Джия Бийч
от  на Чичо Дядко
Вътрешния басейн паботи ли. Вътрешния басейн паботи ли.
Джия Бийч
от  на Таня
Искам да благодаря за целия труд по украсяването, организацията, г-жа Желязкова и Джия бийч, сватбата на брат ми преди 7 години, а в неделя и моята - и двете бяха прекрасни; бъдете живи и здрави! Искам да благодаря за целия труд по украсяването, организацията, г-жа Желязкова и Джия бийч, сватбата на брат ми преди 7 години, а в неделя и моята - и двете бяха прекрасни; бъдете живи и здрави!
По стари коментари
В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук