Джия Бийч - ресторант в Пловдив, Смирненски. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Djiq Beach.
Книга за гости | коментирай Джия Бийч
Джия Бийч
от  на Станимир Николов
Наистина е много добър басейна, топъл и голям за плуване - с три коридора, бяхме с приятеля ми Наистина е много добър басейна, топъл и голям за плуване - с три коридора, бяхме с приятеля ми
Джия Бийч
от  на Емануил
Вътрешният басейн на хотел Джия-Бийч е прекрасен, пълен релакс в парната баня и сауната и после на шезлонга - има си към вътрешния басейн градинка, можеш и да хапнеш, разкошни три дни. Вътрешният басейн на хотел Джия-Бийч е прекрасен, пълен релакс в парната баня и сауната и после на шезлонга - има си към вътрешния басейн градинка, можеш и да хапнеш, разкошни три дни.
Джия Бийч
от  на Илия
Страхотно парти беше на именния ми ден, много як Илинден Страхотно парти беше на именния ми ден, много як Илинден
Джия Бийч
от  на Дарина
Прекрасна организация и незабравим купон с dj Марин, благодарим на г-жа Желязкова Прекрасна организация и незабравим купон с dj Марин, благодарим на г-жа Желязкова
Джия Бийч
от  на Атанасов
Свърши ли профилактиката на вътрешния басейн Свърши ли профилактиката на вътрешния басейн
По стари коментари
В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук