club DE WAL - нощен клуб в Пловдив, Кършияка. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. club DE WAL.
в ремонт
Последна активност на club DE WAL : 07 март 2014
4 звезди от 5
Общо посещения 21897 | Гласове : 43
Ако желаете да разпуснете в приятна обстановка и непринудена секси атмосфера club De Wal е правилното място за вас. Ние създадохме този клуб, за да задоволим вашите нужди от нестандартни преживявания. Тук е оазисът на приятните емоции в сърцето на града, където можете да се почустване наистина специален. Ние сме почитатели на високия стил, комфорта и класата във всеки един аспект

ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
club DE WAL
Адрес
Кършияка, гр. Пловдив пл. Чехов 8 (моста на Герджика)
Места
100 вътре
Цени
10 лв - 20 лв на човек
Отворено
22 - 06  
Телефон
0897 71 31 38  
0897 713 138
Телефон за резервации
Съобщи за грешка/проблем
 
Книга за гости | коментирай club DE WAL
club DE WAL
от  на Ivo
Какво ще рече "не информират гостите за екстрите от момичетата"? Какви екстри предлагат точно? Някаква идея каква е цената на един персонален танц? Какво ще рече "не информират гостите за екстрите от момичетата"? Какви екстри предлагат точно? Някаква идея каква е цената на един персонален танц?
club DE WAL
от  на marto
няма такъв бар,уникален е... няма такъв бар,уникален е...
club DE WAL
от  на Petar
Товарят сметките умишлено и не информират клиентите за екстрите от момичетата, а ги разбираш накрая! Товарят сметките умишлено и не информират клиентите за екстрите от момичетата, а ги разбираш накрая!
По стари коментари

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук