БубаМара - ресторант в Пловдив, Бирена фабрика. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. BubaMara.
затворено
Последна активност на БубаМара : 07 февруари 2014
4 звезди от 5
Общо посещения 43521 | Гласове : 226
Ресторант бубамара, уникалното местенце ресторант бубамара.
Стил и комфорт - ресторант бубамара.

Зададат ли се празници не му мислете, а на нас се обадете! Сватби, кръщенета, фирмени и семейни тържества - при нас е мястото, където празникът не е ангажимент, а удоволствие. Ще помислим за всичко вместо вас и то на най-добри цени!

За вашата сватба,семеен празник, годишнина, фирмено тържество, рожден ден....

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
БубаМара
Адрес
Бирена фабрика, Княгиня Мария Луиза 72
Места
200 вътре
150 вън  
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
10:00 - 3:00  
Телефон
0894663903  
Телефони на близки заведения:

Ресторант Южен полъх / 032207779, 0893540368 , 0878670061
G Club / 0896 96 06 96
Ресторант Буено / 0878449492
0894 663 903
Телефон за резервации
Съобщи за грешка/проблем
 
Книга за гости | коментирай БубаМара
БубаМара
от  на Петя
Пълна скръб е заведението. Бяхме 9 човека компания, а на другата маса имаше 4ма тийнейджъри, това бяхме всичките посетители. Имаше една сервитьорка,която освен че беше дебела беше и много мързелива - направо я мързеше да диша.Тя беше облечена с яке и токчета.Един час чакахме да ни донесат 3 порции пържени картофи.Готвачът беше с брада дълга около метър.Направо се чудя как не опитахме вкуса на космите му. Оркестър липсваше, сигурно сега учеха нотити. Накрая ни донесоха сметка от 400 лв. Нахалници.Там и без пари да ме водят няма да стъпя повече. По повод това, че триете негативните коментари - трийте ги, но по този начин няма да спечелите клиентил Пълна скръб е заведението. Бяхме 9 човека компания, а на другата маса имаше 4ма тийнейджъри, това бяхме всичките посетители. Имаше една сервитьорка,която освен че беше дебела беше и много мързелива - направо я мързеше да диша.Тя беше облечена с яке и токчета.Един час чакахме да ни донесат 3 порции пържени картофи.Готвачът беше с брада дълга около метър.Направо се чудя как не опитахме вкуса на космите му. Оркестър липсваше, сигурно сега учеха нотити. Накрая ни донесоха сметка от 400 лв. Нахалници.Там и без пари да ме водят няма да стъпя повече. По повод това, че триете негативните коментари - трийте ги, но по този начин няма да спечелите клиентил
БубаМара
от  на Гарабед
С новите собственици ресторанта е пълна скръб.Оставили са един сервитьор и барман дето за нищо не стават. Не ходете там ще си загубите времето. С новите собственици ресторанта е пълна скръб.Оставили са един сервитьор и барман дето за нищо не стават. Не ходете там ще си загубите времето.
БубаМара
от  на Хриси
уникално- чудесна музика -пълни душата -разиграва сърцето- а храната барсам за стомаха успехи уникално- чудесна музика -пълни душата -разиграва сърцето- а храната барсам за стомаха успехи
По стари коментари

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук